„Aki nincsen beoltva és kórházba került, még ki is fizettetném vele az ellátást”

Arról kérdeztük a szombathelyieket, hogy kötelezővé tennék-e a koronavírus elleni védőoltást.

Felszálló ágban van a koronavírus-járvány negyedik hulláma. A legfrissebb járványügyi adatok Egy nap alatt 44 áldozatot szedett a koronavírus 2021. October 26. 09:18 szerint egy nap alatt 1701 új fertőzöttet igazoltak és 44 áldozatot szedett a vírus, tehát a helyzet cseppet sem rózsás.

Vas megyében több mint kétszáz százalékkal nőtt Koronavírus: Vas megyében terjed a leggyorsabban a fertőzés 2021. October 25. 11:02 a fertőzöttek száma az elmúlt héthez képest, ezzel szemben országos szinten a beoltottak száma még nem éri el a hatmillió főt.

Kíváncsiak voltunk arra, hogy a szombathelyiek kötelezővé tennék-e a koronavírus elleni védőoltást, ezért kimentünk a Fő térre, hogy megkérdezzük, hogyan vélekednek az emberek ebben a kérdésben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video