Sokan meglepődnek, amikor megérkeznek a lezárt szombathelyi körforgalomhoz

Térképet készítettünk a lezárásokról.

Ahogy korábban megírtuk Három napra lezárják az egyik legforgalmasabb szombathelyi körforgalmat July 03. 09:57 , 2024. július 8., hétfő 7 órától 2024. július 10., szerda 19 óráig teljesen lezárták a szombathelyi 11-es Huszár út Bocskai körútnál lévő körforgalmát.

Mészáros D. Zsolt

Az útlezárások a terelő utak előtt táblákkal vannak jelezve, valamint a tényleges lezárásoknál is jól látható, figyelemfelhívó táblákat és bójákat helyeztek ki.

Mészáros D. Zsolt

A 11-es Huszár úton a Kőszeg felől érkezők legkésőbb a Léka utca felé lehajtva, az egyirányú Hadnagy utcán kerülhetik el a lezárásokat, a Horváth Boldizsár körút érkezők is erre haladhatnak tovább. A Bocskai körút felől közlekedők a Márkus Emília, illetve a Losonc utca felé, míg a Vörösmarty Mihály utcából érkezők a Márkus Emília utcán folytathatják útjukat.

Bonyolult? Segítségül készítettünk egy térképet.

Mészáros D. Zsolt

Bár a lezárások jól látható módon jelezve vannak, mégis többen figyelmetlenül (vagy szándékosan?) behajtanak a körforgalomba, nem kis bosszúságot okozva a munkásoknak. Ottjártunkkor is volt olyan, aki nagy sebességgel, figyelmen kívül hagyva minden jelzést hajtott keresztül a felmart körforgalmon.

TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos