Aláírta és kihirdette Novák Katalin a szociális törvény módosítását

Nem sokat foglalkozott a tiltakozásokkal.

Szerda este megjelent a Magyar Közlönyben a „Magyarország biztonságát szolgáló egyes törvények módosításáról” címet viselő salátatörvény, amelynek része a szociális törvény módosítása is.

Ez azt jelenti, hogy a köztársasági elnök aláírta a rendeleteket, amelyek gyakorlatilag azt jelenti, hogy az állam részben kivonul a szociális ellátásból - hívja fel a figyelmet a hvg.hu .

A tervezet ellen széles körben tiltakoztak, ám úgy tűnik, hogy Novák Katalint nem tántorították el az aláírástól a megvétózásra való kérések.

A salátatörvény-javaslatot november 22-én, 134 igen szavazattal, 54 nemmel, többségi döntéssel elfogadta az Országgyűlés, amely az 1993 óta létező szociális törvényt is módosította.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek