Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Áldatlan állapotok az egyik magyarországi Kovid-kórházban

A kormány a közelmúltban nevezte meg a járvány elsődleges vonalát. Egyikről felvételt készített az egyik beteg.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ahogy arról lapunk is beszámolt A szombathelyi kórházat kiszórták a Covid-ellátásból September 20. 18:01 , a kormány átszervezte a koronavírus-járvány kórházi ellátását.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Egy új rendelkezés értelmében a megyei kórházak zöme – így a Markusovszky is – egy lépéssel hátrébb lép, a középsúlyos és súlyos vidéki eseteket öt központilag kijelölt kórház látja el.

Köztük van a kiskunhalasi is, ahol az alábbi képek készültek.

Az RTL klubnak felvételt készítő koronavírus-beteg tragikus állapotúnak írja le a helyzetet, és nem érti, hogyan lehet ilyen körülmények között gyógyítani és gyógyulni.

Nincs párna, nincs melegvíz, ellenben vannak pókok – mondja.

Az osztály zsúfolt, a személyzet túlterhelt.

„Felváltva sírjuk el magunkat a betegtársammal”

- mondja a felvételen a férfi, aki a betegsége tünetei közül a szédülést, a gyengeséget, fáradékonyságot és a mellkasi nyomást nevezi meg

A Kiskunhalasi kórházba szállítják a Dél-alföldi régióból érkező koronavírusos betegeket.

A településen épült, modern technikával felszerelt mobil járványkórház 150 beteget tudna ellátni, de jelenleg üresen áll – írja az Index.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés