Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Napközis alkotótábor a kámoni arborétumban

Akvarell, pasztell, rajz, akril és vegyes technikákat sajátíthatnak el a rövidesen induló táborban. Felnőtteket is várnak.

Július 9. és 14. között rendezik meg az alkotótábort az arborétum területén, a foglalkozások reggel 9-től délután 4-ig tartanak, egyórás ebédszünettel. Bárki jelentkezhet, gyerekek, felnőttek, családok a fentebb részletezett technikák elsajátítására.

A hat nap együtt fejenként 15 ezerbe kerül, ebéddel 19.200 forintba. Napidíj is váltható, ez fejenként 3000 forint, ebéddel 3800. Két fő, legalább három napra szóló együttes jelentkezésekor 15 százalék kedvezményt adnak. Eszközöket, papírt, anyagot vinni kell, rajzbakot, rajztáblát a helyszínen adnak. A tábor alatt elkészült alkotásokat a látogatóközpontban kiállítják, július 31-ig lesznek megtekinthetőek.

Jelentkezni lehet:

Az Ökoturisztikai Központban személyesen – Szombathely, Szent Imre herceg u. 84/b., megközelíthető az 1 sz. helyijáratos busszal

Telefonon: +3630 6933289

E-mailen: info_KUKAC_kamoniarboretum_PONT_hu

Illetve minden nap a helyszínen.

Nyugat.hu

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód

Tovább az oldalra