Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Egyre jobban beindulnak az amerikaiak, sok pénzt akarnak magyarokra költeni

A vidéki sajtó után most magyar középiskolások, oktatóknak, tanároknak írtak ki pályázatot.

A múlt héten nagy visszhangot keltett az amerikai külügyminisztérium pályázata, amivel 200 millió forinttal akarják támogatni a független vidéki sajtót. Annyira nagyit durrant, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter berendelte az amerikai követség ügyvivőjét.

Most újabb pályázatok jelentek meg a budapesti amerikai nagyk9vetség Facebook-oldalán . A Klein Family ösztöndíjra középiskolások jelentkezhetnek, itt az amerikai Sewanee Egyetem négy éves alapképzésének költségeit lehet elnyerni. De nyári csereprogramot is kínálnak a középiskolások számára.

US Embassy Budapest

Magyar középiskolások pályázhatnak erre az ösztöndíjra, ami a 4-éves alapképzést fedezi az amerikai Sewanee Egyetemen. A Klein Family ösztöndíj jelentkezési határideje: 2017. december 15....

A másik pályázatot középiskolai és egyetemi tanároknak, tudósoknak, szakembereknek és elsődiplomás (undergraduate) egyetemi képzésben résztvevő, vezetői képességekkel rendelkező fiatalok részére írták ki. A pályázat cálja intenzív, 5-6 hetes program, melynek célja, hogy elmélyítse a résztvevők tudását az USA társadalmáról, kultúrájáról, értékrendjéről és intézményeiről. Az ösztöndíj a program minden költségét fedezi.

US Embassy Budapest

amerikaiösztöndíj: Középiskolai és egyetemi tanároknak, tudósoknak, szakembereknek és elsődiplomás (undergraduate) egyetemi képzésben résztvevő, vezetői képességekkel rendelkező fiatalok részére...

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra