Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Amikor nem mi hányunk a politikustól, hanem a politikus hány a döglött haltól

Jól sikerült a probléma illusztrálása.

Hogy hányingerünk támad politikusoktól, az nem hír. Ha azonban a politikusok hánynak a kamerák előtt, arra már felfigyel a világ.

Ez utóbbi történt Ausztráliában, amikor Jeremy Buckingham független környezetvédő képviselő azt illusztrálta, hogy más politikusok és a multinacionális cégek hogyan teszik tönkre a folyót, ha hagyjuk.

A nyomaték kedvéért egy döglött halat tart a kezében, és közben sűrűn ismétli, hogy az iszonyú büdös.

Miközben az ország papíron milliárdokat költ a környezetvédelemre, gyakorlatilag környezeti katasztrófa történt, milliónyi döglött hallal – magyarázza.

A téma tényleg komoly, szégyelljük is magunkat, de egyszerűen nem lehet nem nevetni Buckinghamen, aki öklendezni kezd, majd kimegy a képből. Hogy aztán mi történik, az a hangokból egyértelműen kikövetkeztethető.

Jeremy Buckingham

I couldn't finish this video because I was involuntarily retching from the smell. It was one of the most disgusting experiences of my life. I felt so sick that I panicked and jumped in the river to...

A két másik fickó – mintha mi sem történt volna – folytatja a történetet, igaz, egyikük megjegyzi, hogy reméli, Jeremy túléli.

Jeremy aztán ismét felbukkan, és láthatóan kissé megzavarodva beugrik az irgalmatlanul gusztustalan folyóba, amiről az egyikük fogjegyről megjegyzi, hogy „kurvára radioaktív”, de már késő, a politikus fejest ugrik a dzsuvába.

„Életem legundorítóbb élménye volt” – nyilatkozta később Jeremy Buckingham, aki azzal magyarázta a vízbe ugrást, hogy így próbált elmenekülni a bűz elől.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video