Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Videó: amikor nem tudod tovább titkolni, hogy túlképzett vagy a munkádhoz

Néhány hét alatt több mint 6 millióan látták ezt a YouTube videót. Vigyázat, sírásveszély!

Az olvasók között is bizonyára sokan vannak olyanok, akiknek olyan munkát kell vagy kellet végezni, ami mélyen alatta van a tudásának.

És néha nem tudják eltitkolni, hogy sokkal többre lennének képesek?

Nos, az alábbi videó ennek iskolapéldája.

Láthatóan és hallhatóan Japánban vagyunk, ahol egy igen furcsa jelmezbe öltözött dobosnak az a feladata, hogy a gyermekkórust kísérje.

Ezt a feladatot teljesíti is, csak hát egy idő után (18 másodperc a felvételen) nem tudja visszafogni magát, és a gyermekmondókák ritmusánál némileg bonyolultabb és vadabb kombinációkkal rukkol elő, amely ritka vicces produkciót eredményez, tekintetbe véve a gyerekeket, a jelmezt és a műsorvezető hölgyet, aki valószínűleg nehéz pillanatokat élt át a színpadon.

Mi viszont garantáltan néhány vidám pillanatot élünk át.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video

Tovább az oldalra