Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Videó: amikor nem tudod tovább titkolni, hogy túlképzett vagy a munkádhoz

Néhány hét alatt több mint 6 millióan látták ezt a YouTube videót. Vigyázat, sírásveszély!

Az olvasók között is bizonyára sokan vannak olyanok, akiknek olyan munkát kell vagy kellet végezni, ami mélyen alatta van a tudásának.

És néha nem tudják eltitkolni, hogy sokkal többre lennének képesek?

Nos, az alábbi videó ennek iskolapéldája.

Láthatóan és hallhatóan Japánban vagyunk, ahol egy igen furcsa jelmezbe öltözött dobosnak az a feladata, hogy a gyermekkórust kísérje.

Ezt a feladatot teljesíti is, csak hát egy idő után (18 másodperc a felvételen) nem tudja visszafogni magát, és a gyermekmondókák ritmusánál némileg bonyolultabb és vadabb kombinációkkal rukkol elő, amely ritka vicces produkciót eredményez, tekintetbe véve a gyerekeket, a jelmezt és a műsorvezető hölgyet, aki valószínűleg nehéz pillanatokat élt át a színpadon.

Mi viszont garantáltan néhány vidám pillanatot élünk át.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video