Április 3-tól legyen Magyarország mindenkié! – mondja az ellenzék

Közleményben reagáltak a pártok az országgyűlési választás időpontjának bejelentésére.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Április 3-án lesz az országgyűlési választás January 11. 16:35 kedden délután hivatalos közleményt adott ki Áder János köztársasági elnök, melyből kiderül, hogy a lehető legkorábbi időpontban, április 3-án lesz az országgyűlési választás. Emellett kiderült az is, hogy ugyanerre a napra tűzte ki gyermekvédelminek nevezett népszavazást is.

Erre reagáltak most egy közös közleménnyel az ellenzéki pártok is, mely így szól a közlemény:

Már csak 82 nap van hátra a korszakváltásig. 82 nap múlva, április 3-án az Egységben Magyarországért és a civilek szövetsége leváltja Orbán Viktor lelketlen, korrupt és kapzsi rendszerét.

Az elmúlt tizenkét évben egy gázszerelőből az ország leggazdagabb embere lett, mert ő Orbán Viktor barátja és strómanja. Tiborcz István milliárdos bankárrá vált, mert ő Orbán Viktor veje. A kormányhoz közeli oligarchák felfoghatatlan mértékű vagyont halmoztak fel, a fideszes politikusok pedig saját szájuk íze szerint írják a törvényeket.

Eközben Magyarország Európa sereghajtójává vált. Magyarok milliói élnek megalázó bérekből, a legelesettebbeknek pedig nem nyújt segítő kezet, csak megalázza őket a dölyfös hatalom.

Itt az ideje a változásnak! Hogy Magyarország a fideszes kiváltságosok országa helyett mindannyiunk országa legyen! Április 3-án új korszak kezdődik: egy igazságosabb, tisztességesebb, ahol mindenki előtt megnyílik az út a felemelkedéshez!

Ezért dolgozunk, egységben, Magyarországért!

DK
Jobbik
LMP
MMM
MSZP
Momentum
Párbeszéd

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet