Átadták Sopron szép új, 11 milliárd forintos rendészeti központját

Egy helyen dolgozhatnak ezentúl a rendőrök, a tűzoltók, az alkotmányvédelmisek és a nemzetbiztonságiak.

Pintér Sándor belügyminiszter átadta a 11.526 négyzetméter alapterületű ingatlanegyüttest, amelyben a Soproni Rendőrkapitányságot, a Soproni Katasztrófavédelmi Kirendeltséget, a Soproni Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságot, valamint az Alkotmányvédelmi Hivatal, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat és a Nemzeti Védelmi Szolgálat területi kirendeltségeit helyezték el.

Modern épületbe költözhetnek az egyenruhások.
police.hu

A több mint 11 milliárd forint értékű állami beruházással a város modern épületegyüttessel gazdagodott, polgárai a korábbi elavult, korszerűtlen épületek helyett kulturált körülmények között intézhetik ügyeiket - számol be az eseményről a rendőrség, miután, mint köztudott, csak a kormánymédia kap meghívót és információt.

Az épületegyüttes belső udvarán gépjárműmosó, többfunkciós sportpálya és a tűzoltóság számára mászófalas gyakorlópálya létesült, az épületszárnyakban kondicionálótermek, a rendőrségi épületszárny alagsorában fedett lőtér, a mélygarázsokban parkolóhelyek állnak az állomány rendelkezésére.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet