Átláthatóak és láthatóak lettek? – megkérdezzük Szombathely polgármesterétől

Pont 3 éve beszélgettünk a frissen megválasztott Nemény Andrással. Mit mondott akkor, és mi lett belőle mára?

2019 októberében ellenzéki városvezetése lett Szombathelynek. A közgyűlés megalakulása után készítettük ezt az interjút Nemény András polgármesterrel.

Átláthatóak és láthatóak leszünk, közös városvezetést szeretnék – mondta akkor.

Ez az interjú Nemény András: Átláthatóak és láthatóak leszünk, közös városvezetést szeretnék 2019. October 18. 18:38 szolgál alapul majd mostani Podcast Péntekünknek. Roznár Gyöngyi, a Nyugat főszerkesztője kérdezi majd Nemény Andrást arról, mi lett a tervekből. Az biztos, sok minden történt az elmúlt 3 évben....

Podcastünket pénteken háromkor nyomon követheti élőben a Nyugat Facebook oldalán és megnézheti a Nyugat.hu YouTube csatornáján is.

Felemelve - Nemény András a választások éjszakáján.
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Podcast