Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ausztriából csak négy naposnál nem régebbi koronavírus-teszttel lehet hazajönni

Ez hangzott el az Operatív Törzs mai tájékoztatóján, és az is, hogy június 20-án érhet véget a különleges jogrend.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Az országgyűlés június 16-án szavazhat a veszélyhelyzet megszüntetéséről, az egészségügyi járványhelyzet viszont ezt követően is marad. Június 20-án érhet véget a különleges jogrend, nyithatnak a színházak, mozik fürdők, a vásárlási sávok maradnak - tette hozzá Kiss Róbert alezredes.

Az is kiderült, hogy Ausztriába szabadon lehet járni, de négy naposnál nem régebbi negatív koronavírus teszttel lehet csak hazajönni, különben hatósági karanténba kerül a hazatérő.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Újságírói kérdésre válaszolva Kiss elmondta, hogy folyamatosak a tárgyalások a nyaralásból hazatérők karanténja kapcsán. A Szerb és Szlovén köztársaságból belépők már nem kerülnek karanténba, de olyamatosan figyelik a helyzetet, a megfelelő időpontban hoznak megfelelő döntéseket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés