Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Április 2-án lesz az Autizmus világnapja, ilyen programokkal készül Szombathely

Lesz kiállításmegnyitó, futás és filmvetítés is a hétvégén.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

II. Kék futás az autizmussal élőkért – 2019. március 30.

A bátrak kék szimpátia futáson vehetnek részt szombaton a Csónakázó tó körül. Jelentkezni a Vasi skanzenben lehet reggel 9 és 9:45 között. Majd egy negyedórás közös bemelegítés jön, aztán 10 órakor indul a menet. Két táv közül lehet választani: 1,5 km, azaz 1 kör és 4,5 km, vagyis 3 kör a Csónakázó tó körül.


Kiállításmegnyitók – 2019. március 31.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

 • Vasárnap 17:30-kor megnyílik egy kiállítás az AGORA-Savaria Filmszínházban, ahol Mayer Rudolf, az AGORA–Savaria Filmszínház szakmai vezetője bemutatja az „Együtt” – Az autizmusellátó intézmények fotóit.
 • Kiállítják még Darics Eszter műveit is, a tárlatot Ferencz Eszter restaurátor nyitja meg.
 • A „Színezd újra” fotókiállítást az Esőemberke Alapítvány vezetője, Nádorné Vörös Ibolya nyitja meg. Olyan képekből áll majd a tárlat, amik a foglalkoztatás fejlődésének mérföldköveit mutatják be és a Holnap Háza Lakóotthont 10 évét.
 • Lesz termékbemutató és vásár a Holnap Háza Lakóotthonban és a Ma Háza Foglalkoztatóban termelt és készített termékekből.
 • És a nap fénypontja: születésnapi torta, gyertyagyújtás és vendéglátás.

 • Kék mozi – 2019. március 31.

  Vasárnap szintén 17:30-kor levetítik Robert Ross Williams Mesés élet című 2016-os dokumentumfilmjét is az Agorában.

  Íme a leírás:
  Owen Suskind egy életvidám, energiával teli kisfiú, aki egyik pillanatról a másikra elveszíti beszédképességét. Látszólag nincs kiút, Owen autista. Egy napon édesapja egy Disney rajzfilmfigura hangján szól Owenhez, mire csodák csodájára a kisfiú egy filmbéli dialógussal válaszol. Kiderül, hogy Qwen a rajzfilmek segítségével képes kommunikálni...

  Jegyet foglalni ide kattintva lehet.

  Kék mozi az AGORA-Savaria Filmszínházban
  AGORA
  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
  Hirdetés
  Hirdetés

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés

  Programajánló

  Hirdetés