Autó elé rohanó szombathelyi fiú videón

Úttestre guruló játéka után szaladt egy fiú Szombathelyen, a Körmendi úton. Pár centin múlott csak, de megúszta.

Ismét egy "majdnem balesetet" mutatunk Olvasóinknak. Szombathelyen, a Körmendi úton gurult az úttestre egy pörgetős játék, fiatal tulajdonosa pedig gondolkodás nélkül ugrott utána. A videón is látszik, hogy a fiú észrevette mekkora bajba került az érkező autó miatt és lehajolás helyett megpróbált elugrani a kocsi elől, sikerrel.

Nem sokon múlt...

Az is egyértelmű, hogy a személyautó sofőrjének esélye sem lett volna megállni, ha a gyerek csak a játékra figyel, megáll az úttesten és megpróbálja felvenni a játékszert.

Az esetet rögzítő munkatársunk lehúzta az ablakot és váltott pár szót a fiúval, figyelmeztetve őt, mekkora veszélyben volt. "Csak kigurult..." - mutatott a játékra a megszeppent fiú, aki a kaland után így egészségesen hazatérhetett.

Mi pedig a szülők figyelmébe ajánljuk a videót, beszéljenek fiatal gyermekeikkel és mondják el nekik, hogy inkább törjön ezer darabra a pár száz, vagy pár ezer forintos játék, de az ő épségük sokkal fontosabb. De még jobb, ha tudatosítják bennük, hogy úttest mellett nem játszhatnak olyan játékkal, ami kigurulhat az úttestre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink

Rúgással büntette a dudát a motoros Szombathelyen (videó)

Lámpánál álló kocsisort előzött egy motoros, amikor a szabályosan kanyarodó autós rádudált.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló