Rúgással büntette a dudát a motoros Szombathelyen

Lámpánál álló kocsisort előzött egy motoros, amikor a szabályosan kanyarodó autós rádudált. Videó.

Feltartott kézzel, elegánsan bocsánatot kérhetett volna a videón látható motoros, amiért álló kocsisort előzve a szabályosan kanyarodó Opel elé került, de ő úgy gondolta, hogy megtorolja a dudálást és egy koppanós rúgással büntette az autóst.

A Nádasdy Ferenc utcában történt sportszerűtlen rúgás után az Opel vezetője vissza akart tolatni, de a lámpa zöldre váltott, a motoros pedig sűrűn hátranézegetve elporzott - tudtuk meg a felvétel készítőjétől, B. Szabolcstól.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink

Autó elé rohanó szombathelyi fiú videón

Úttestre guruló játéka után szaladt egy fiú Szombathelyen, a Körmendi úton. Pár centin múlott csak, de megúszta.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló