Autókkal venné blokád alá az MTVA székházát Szél Bernadett és Hadházy Ákos

A járvány miatt módosítanak.

Aggasztónak tartja a járványhelyzetet Hadházy Ákos és Szél Bernadett független országgyűlési képviselők, ezért úgy döntöttek, inkább autós tüntetést szerveznek október 23-ra a közmédia Kunigunda utcai székháza elé. A rendezvényt már be is jelentették a rendőrségen, amely tudomásul vette azt, jelenleg ugyanis nincsenek érvényben a kijárási korlátozásokról szóló szabályok, amelyek tiltanák az ilyen demonstrációk megtartását. A mód mellett az időpont is megváltozott az eredeti tervekhez képest, a képviselők előbbre hozták a megmozdulásukat, hogy aki szeretne, oda tudjon még érni a Színház- és Filmművészeti Egyetem diákjainak demonstrációjára is. - írja az Index.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek