Az Aldi ragaszkodik a hagyományokhoz: nyitva lesz december 24-én

A bolthálózat nem változtat eddig megszokott ünnepi nyitvatartásán.

Bár a kiskereskedelmi hálózatok sorra jelentik be, hogy december 24-én nem nyitják ki üzleteiket, az Aldi most közölte, hogy nem áll be a sorba: a korábbi évekhez hasonlóan idén december 24-én is, országosan, egységesen 12 óráig nyitva tartja valamennyi áruházát. Ahogy az év többi napján, úgy december 24-én is friss áru érkezik az összes üzletbe - írja az infostart.hu.

Sőt az áruházlánc december 22-én és 23-án meghosszabbítja nyitvatartását. Azt is közölte a társaság, hogy a magyarországi foglalkoztatottjainak 75 százaléka a korábbi évekhez hasonlóan idén december 24-én is pihenőnapját tölti, míg a 171 üzlet működését a munkatársak negyede biztosítja.

Az Aldi áruházak év végi nyitvatartása:

december 22–23.: valamennyi áruház a megszokottnál egy órával tovább, de legfeljebb 22 óráig tart nyitva

2023. december 24.: 7–12 óra

2023. december 31.: 7–16 óra

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek