Az MKKP nem vesz részt a MTVA EP vitáján

"Beintünk a köztévé politikai Mónika-show-jának" - írják.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt listavezetője, Le Marietta nem vesz részt az MTVA jövő csütörtöki EP-vitáján - közölte a párt.

Közleményükben azt írják, "gondolkodtunk rajta, hogy Le Marietta is kifesti magát, és részt vesz az MTVA által szervezett úgynevezett EP-listavezetői vitán. Végül úgy gondoltuk, hogy jobb, ha az állítólagos viccpárt MKKP mégsem vesz részt ebben a bohózatban."

Hozzátették, "lassan ott tartunk, hogy egyesek vitát akarnak majd rendezni a köztévés vitáról folytatott vitáról, miközben az állami propagandatévé nem is vitát szervez a megszabott körülményekkel, hanem előrehozta a szilveszteri adásból a kabaréműsort, és elvárja, hogy biodíszletként szolgáljunk ehhez."

Írásuk szerint bár "a Várkert bazárban zajló politikai Mónika-show-n" nem vesznek részt, a vitával egy időben "véletlenül épp a Várkert bazár előtt készülünk mikrofonokkal és pódiumokkal. Bárki elmondhatja, hogy mit gondol az Európai Unió jövőjéről. Természetesen csak nyolc perces időkeretben, bullshit nélkül."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet