Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Összefogás Kőszegért Egyesület gyűjtést indított az ablakból kizuhant kislány javára

A teljes felépülés időszakára gondolva.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mint megírtuk, integetés közben kizuhant az ablakon egy kislány Kőszegen, és súlyosan megsérült. Életveszélyes állapotban szállították kórházba, de azóta már jobban van. Az Összefogás Kőszegért Egyesület gyűjtést indított a javára. Mint Facebook oldalukon írják:

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

"Nagyon sok jó hírt hallunk a kis Lara állapotáról, köszönhetően hihetetlen élni akarásának, a család kitartásának, az orvosok szakértelmének és a kőszegiek aggódó összefogásának. A mi országunk már rengetegszer bebizonyította, hogy ha baj van akkor összefog és segít a bajba jutottakon. Maszlov Szabolcs első felajánlását követően döntöttünk úgy, hogy gyűjtésbe kezdünk a nemrég balesetet szenvedő kislánynak, Larának.

Természetesen most jó kezekben van, hisz vigyázó orvosai remek munkájának köszönhetően a nehezén már túl van, de a teljes felépüléséhez még kis idő szükségeltetik. Mi ezen időszakra gondolva szeretnénk minden eszközzel segíteni.

Kérjük, aki teheti segítsen, hogy minél nagyobb összeggel segíthessük Lara felépülését, az esetleges nem várt költségek fedezetével. Az utalás mellékletében megjegyzésként a "Lara" nevet kérjük feltüntetni! Bankszámlaszám: OTP / 11747051-20105633 " LARA" (Fontos! Az összegyűlt összeget teljes egészében Lara felépülésére fordítjuk a család kérésének megfelelően!)

Lara
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés