Az útlezárások miatt megváltozott a forgalmi rend a szombathelyi Kenderesi úton, na de nem ennyire - FRISSÍTVE

A jégkorongosok minden apró rést megtalálnak a pakkal, ezúttal az autóval nem sikerült.

Varga Jenő jéglovag facebook-oldalán futottunk bele az alábbi fotókba, és gyorsan meg is kérdeztük tőle, hogy mi történt? Varga elmondta, hogy 2 napon keresztül ő rakta vissza a záródeszkákat az út mindkét végén, mert már azokat is állandóan levették a lezárások ellenére arra közlekedők. Kedden azonban olyan történt, amire senki sem számított:

Intettem neki, hogy le van zárva, erre a zebrán hajtott fel a járdára. Végül a Tófürdő bejáratánál beszorult. Nagyon szomorú, azt már nem is vártam meg, hogy miként szabadították ki az autót. - mondta Varga Jenő

Az autót információink szerint egy jégkorongos szülő, vagy nagyszülő vezette, s bár a hokisok tudnak varázsolni a pakkal, de a kocsival ez most nem sikerült. Mint azt korábban mi is megírtuk, a Kenderesi utcát április 15-től forgalomkorlátozások mellett lehet csak használni az éppen zajló útfelújítás miatt Újabb változások lesznek hétfőtől Szombathely közlekedésében April 13. 07:35 .

Frissítés

A Kenderesi úton jelenleg a csatornafedelek kialakítása zajlik. S bár behajtani tilos táblát is kihelyeztek, az autósok egy része ennek ellenére is behajt az utcába. Értetlenül állunk a dolog előtt, akárcsak az útépítő munkások.

A behajtani tilos tábla a Kenderesi úton
Varga Jenő jéglovag/Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet