Azóta is azt kérdezik, “mikor lesz újra Perint Sziget Fesztivál?”

Fodor Ármin, a Nyugat.hu gyakornoka mesél a munkájáról - Légy része az igazságnak és támogasd a Nyugat.hu-t!

Több mint egy éve dolgozom gyakornokként a Nyugat.hu-nál. Fő feladatom, hogy híreket írjak nektek.

Ez azt jelenti, hogy 8 órán keresztül ülök a gép előtt. Fárasztó és izgalmas dolog ez. Folyamatosan nézem a hazai és nemzetközi híreket. Nagy bennem a versenyszellem, hogy erről minél hamarabb tájékoztassalak titeket.

Fodor Ármin
Mészáros D. Zsolt

A Nyugat.hu-nál rengeteg izgalmas dolog történt velem. Én követtem végig azt a vitát, hogy bérmálkozhatnak-e azok az oladi iskolások, ha nem járnak templomba. Papok, szülők vitatkoztak a Nyugat.hu-n, végül a szombathelyi megyéspüspök döntött.

A legkedvesebb munkám mégis a Perint Sziget Fesztivál A Nyugat.hu bemutatja: I. Perint Sziget Fesztivál 2023. March 25. 15:29 megszervezése. Soha nem gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz. Ti találtátok meg nekünk a patakban a kis szigetet, Ti döntöttetek úgy, hogy csináljunk rajta egy fesztivált. Talán rajtam, és a zenekaron kívül senki nem vette komolyan, mindenki csak nevetett az egészen. Mégis nagy sikere lett.

Azóta is megkapom a kérdést, “mikor lesz újra Perint Sziget Fesztivál”?

Ha szeretnétek, hogy jövőre még több izgalmas témát és hírt dolgozhassak fel, akkor támogassátok a Nyugat.hu-t.

Légy része az igazságnak! Ezzel a mottóval, 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, hogy egy új, oknyomozással foglalkozó kolléga bérét részben fedezni tudjuk belőle.

Itt tudsz támogatni minket: Tégy az igazságért! Nekünk minden forint számít!

Itt tudhatsz Légy része az igazságnak! Megmutatjuk, mi van a színfalak mögött! 2023. November 27. 19:00 meg többet a kampányunkról!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu