A Nyugat.hu bemutatja: I. Perint Sziget Fesztivál

Olvasóink kérték, mi pedig megvalósítottuk.

Nem is oly régen különös telefont kapott szerkesztőségünk. Olvasónk ugyanis arra hívta fel a figyelmünket, hogy az egyik Károly Róbert utcai tízemeletesből

lát egy "óriási" szigetet a Perinten.

Mint kiderült A titokzatos Perint-sziget nyomában: megvan Szombathely új nevezetessége? 2023. February 22. 19:02 , a sziget vízügyileg nem aggályos, így aztán úgy döntöttünk, olvasóinkra bízzuk, mi legyen vele. A szavazáson pedig úgy döntöttek, rendezzük meg rajta az első Perint Sziget Fesztivált.

Olvasóink kérése pedig számunkra parancs, így aztán a SEK Music Group közreműködésével néhány nappal ezelőtt meg is rendeztük a nagy eseményt.

Íme a végeredmény.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra