Meghalt egy idős férfi az éjszakai bajánsenyei háztűzben

A konyhában csaptak fel a lángok, feltehetően elektromos zárlat a tűz oka.

Információnk szerint a 80 négyzetméteres alapterületű családi ház konyhájában keletkezett tűz éjfél körül, feltehetőleg elektromos zárlat következtében. Berendezési tárgyak égtek.

A házban egyedül lakó férfi életét vesztette Bajánsenyén
TM/Nyugat.hu

A házban egyedül élő férfi ekkor már alhatott. Úgy tudjuk, hogy a halálát nem égési sérülés okozta.

A házban egyedül lakó férfi életét vesztette Bajánsenyén
TM/Nyugat.hu

A rendőrség vizsgálja a haláleset körülményeit.

Holttestet találtak a tűzoltók a bajánsenyei házban
TM/Nyugat.hu

A tűzesethez a lenti, a zalaegerszegi és a szentgotthárdi hivatásos, valamint a bajánsenyei és az őriszentpéteri önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik előbb megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. Az egységek a munkálatok közben egy gázpalackot kivittek az épületből.

Holttestet találtak a tűzoltók a bajánsenyei házban
TM/Nyugat.hu

Bár az oltás kezdetekor a házat áramtalanították, ennek ellenére egy elektromos tábla később szikrázni és füstölni kezdett. Emiatt a helyszínre riasztották az áramszolgáltató ügyeletesét is.

Szikrázó elektromos tábla a bajánsenyei házban
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló