Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Majtényi László dönt az üdülésekről?

A Vas megyei közgyűlés alelnöke is azok között van, akik kijelölhetik a balatoni gyermeküdülők kedvezményezettjeit. Ő egy honlapra irányított minket.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hónapok óta folyik a találgatás, hogy vajon kik vehetik igénybe eztán a balatonberényi gyermeküdülő szolgáltatásait. Az üdülő január 1-én került az állam tulajdonába, addig a megyei önkormányzaté volt, többszáz szombathelyi és Vas megyei gyerek üdült ott az elmúlt évtizedekben. Január végi cikkünkben Nem tudnak hol nyaralni a Vas megyei gyerekek 2012. January 31. 08:48 a megyei közgyűlés elnöke, Kovács Ferenc még nem tudott tudott semmi konkrétumot mondani az üdülőről, inkább azt ecsetelte, hogy már az év elején is érkeznek az igények a korábbi partnerszervezetektől.

Majtényi az illetékes?

A volt megyei vagyont kezelő megyei kormányhivatal megerősítette információnkat, hogy az üdülők üzemeltetése ahhoz a Humán Jövő 2000 Kft-hez került, amely az állami üdülési pályázatot is bonyolítja. A céget hiába bombáztuk e-mailekkel, nem kaptunk választ arra a kérdésre, hogy ki dönthet a szolgáltatás igénybevételéről. Vagyis arról, hogy kik és milyen feltételekkel nyaralhatnak az üdülőben.

Arra a kérdésre sem válaszoltak, hogy a vasi gyerekek élveznek-e bármiféle előnyt a többiekkel szemben.

Mostanra már több helyről lehetett hallani, hogy a berényi gyermeküdülő egyre elhanyagoltabb, magas a fű, és nyoma sincs életnek a kerítésen belül.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Nem tudnak hol nyaralni a Vas megyei gyerekek

A megyei önkormányzat üdülőit átvette az állam, és az a cég működteti, amelyik az állami üdülési pályázatot irányítja. Az önkormányzat is a fejét vakarja.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés