Baleset az M1-esen Győrnél

Egy kamion és egy kistehergépkocsi ütközött, a rendőrök a külső, valamint a leállósávot a szemle és a műszaki mentés idejére lezárták.

Az M1-es autópálya 115-ös kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető oldalon január 17-én 5 óra 44 perckor – eddig ismeretlen körülmények között – egy kamion és egy kistehergépkocsi ütközött. Az esetet követően a járművek a külső, valamint a leállósávot foglalják el, ezért a gépjárműforgalom rendőri irányítás mellett, a belső sávban haladhat. A balesetben – az eddig rendelkezésre álló információk szerint – három személy megsérült.

Az érintett útszakaszon torlódásra és lassú haladásra számítsanak az arra közlekedők. Kérjük, hogy vezessenek fokozott figyelemmel és körültekintéssel!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Sokkoló