Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újabb balesetveszélyes útszakaszt jelöltek táblával Vas megyében

Ezúttal Gérce térségében kerültek ki táblák.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
112Press

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Vas Megyei Igazgatóság munkatársainak együttműködése eredményeként figyelemfelhívó táblákat helyeznek ki Vas megye fokozottan balesetveszélyes útszakaszaira. A gépjárművezetők – elsőként – 2018. december 20-án, a 84-es számú főúton, Gérce térségében találkozhattak ilyen táblával.

112Press
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

László Péter r. alezredes, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője elmondta, hogy Vas megyében az elkövetkezendő időszakban öt helyszínen, tíz figyelemfelhívó jelzőtábla kihelyezésére kerül sor azokon az útszakaszokon, ahol ez a közlekedés biztonsága miatt indokolt.

112Press

A kezdeményezés célja a közlekedési balesetek megelőzése. Fontos, hogy a gépjárművezetők helyesen válasszák meg autójuk sebességét, tartsanak megfelelő követési távolságot, induljanak el kellő időben otthonról és legyenek előzékenyek a közlekedés más résztvevőivel szemben! Felhívta a figyelmet arra is, hogy a lassúbb, körültekintőbb vezetéssel minimálisra csökkenthető a baleseti kockázat!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hasznos

Hirdetés