Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

"Ballagó rap" a Horváth Boldizsár Szakközépiskolában

Nem hagyományos költemény hangzott el a szombathelyi középiskola ballagásán, ráadásul fiataltól a legidősebbekig mindenkinek tetszett.

Elballagtak a szombathelyi Horváth Boldizsár Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola végzősei. Videónkban az ünnepségen elhangzó búcsúkölteményt hallgathatják meg olvasóink, zenei aláfestéssel. Varga Adrián már többször lépett fel diáktársai előtt, és most, búcsúzáskor is maradandót alkotott, amit minden korosztály megértett.

Az alábbiakban pedig néhány fotót mutatunk a ballagásról.

Ballagás a szombathelyi Horváth Boldizsár Szakközépiskolában
Ballagás a szombathelyi Horváth Boldizsár Szakközépiskolában
Tánczos Mihály

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ballagók 2015

Tovább az oldalra