Dr. Balogh Lajos botanikus lett az Év vasi embere

A legtöbb közönségszavazatot Dr. Grasselly Magdolna főorvos kapta.

Lapunk is beszámolt Közülük kerül majd ki a 2021-es év vasi embere January 01. 19:22 arról, hogy a Vas Megyei Közgyűlés és a Vas Megyéért Egyesület 24. alkalommal hirdette meg Az év vasi embere választást.

A választás első körében a Vas Megyei Közgyűlés és a Vas Megyéért Egyesület által felkért kuratórium kiválasztotta tíz személyt, akik közül a második körben titkos szavazással döntöttek a győztesről, a közönségszavazás pedig a Facebook-oldalon történt.

Mivel idén sem volt megyebál, a közösségi oldalon jelentették be az eredményt.

Ezek szerint Dr. Balogh Lajos botanikus lett az Év vasi embere 2021-ben, vele együtt pedig Dr. Grasselly Magdolna főorvos közönségdíjas vehette át az oklevelet.

Mindkettőjüknek gratulálunk.

Majthényi László megyei elnök, Dr. Balogh Lajos, Dr. Grasselly Magdolna, Balázsy Péter megyei jegyző
Facebook/Vas megye

Érdekességként hozzátesszük, hogy lapunk is megszavaztatta olvasót, hogy ők kinek adnák a díjat, és a mi szavazásunkat is magabiztosan nyerte Dr. Grasselly Magdolna.

Itt látható a végeredmény.

A jelöltekről pedig itt olvasha Közülük kerül majd ki a 2021-es év vasi embere January 01. 19:22 t részleteket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet