Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Dr. Balogh Lajos botanikus lett az Év vasi embere

A legtöbb közönségszavazatot Dr. Grasselly Magdolna főorvos kapta.

Lapunk is beszámolt Közülük kerül majd ki a 2021-es év vasi embere January 01. 19:22 arról, hogy a Vas Megyei Közgyűlés és a Vas Megyéért Egyesület 24. alkalommal hirdette meg Az év vasi embere választást.

A választás első körében a Vas Megyei Közgyűlés és a Vas Megyéért Egyesület által felkért kuratórium kiválasztotta tíz személyt, akik közül a második körben titkos szavazással döntöttek a győztesről, a közönségszavazás pedig a Facebook-oldalon történt.

Mivel idén sem volt megyebál, a közösségi oldalon jelentették be az eredményt.

Ezek szerint Dr. Balogh Lajos botanikus lett az Év vasi embere 2021-ben, vele együtt pedig Dr. Grasselly Magdolna főorvos közönségdíjas vehette át az oklevelet.

Mindkettőjüknek gratulálunk.

Majthényi László megyei elnök, Dr. Balogh Lajos, Dr. Grasselly Magdolna, Balázsy Péter megyei jegyző
Facebook/Vas megye

Érdekességként hozzátesszük, hogy lapunk is megszavaztatta olvasót, hogy ők kinek adnák a díjat, és a mi szavazásunkat is magabiztosan nyerte Dr. Grasselly Magdolna.

Itt látható a végeredmény.

A jelöltekről pedig itt olvasha Közülük kerül majd ki a 2021-es év vasi embere January 01. 19:22 t részleteket.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet