Bana Tibor is összegyűjtötte a 400 előválasztási ajánlást

Vas megye 3. választókerületében indul függetlenként a volt jobbikos országgyűlési képviselő.

"Köszönöm szépen a támogatást! A ma délelőtti, szentgotthárdi standolás során gyűjtött aláírásokkal megvan a szükséges 400-nál több aláírásom. Az íveket holnap adom le a HEVB-nek. Köszönöm a körmendi, vasvári és jánosházi aláírásgyűjtések során támogatók bizalmát is! Ma délután és holnap még találkozunk. Írjunk sikertörténetet!" - írta Facebook-posztjában Bana Tibor.

Forrás: Facebook / Bana Tibor

Ezzel megvan a második regisztrált előválasztási képviselő-jelölt Vas megyében, elsőként a Szombathelyen induló DK-s Czeglédy Csaba gyűjtötte össze Czeglédy Csaba egy nap alatt összegyűjtötte az előválasztási ajánlásokat 2021. August 23. 18:48 a szükséges ajánlásokat.

bana Tibor jelenleg is országgyűlési képviselő, a függetlenek között ül, miután szakított korábbi pártjával, a Jobbikkal. Vas megye 3- választókerületében (Körmend, Szentgotthárd, Vasvár, Jánosháza) Ipkovich György (MSZP) és Pleva Dániel (Momentum) lesz az ellenfele az előválasztáson.

Pleva Dániel, Ipkovich György, Bana Tibor
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet