Bana Tibor tegnap adta át Hadházy Ákosnak az általa gyűjtött konzultációs leveleket

Személyesen ezret szedett össze, de közösen ennek a többszörösét.

Hadházy Ákos, független országgyűlési képviselő országszerte gyűjti a nemzeti konzultációs leveleket. Tegnap Szombathelyen járt, ahol Bana Tibor független képviselőtől vette át az itt összegyűjtött íveket. Ezt találtuk Hadházy Ákos Facebook oldalán:

"Köszönjük, Vas megye! Köszönjük, Bana Tibor!

Nagyon köszönjük Bana Tibor, Vas megye egyetlen ellenzéki országgyűlési képviselőjének, hogy támogatott minket a hazug „nemzeti konzultáció” íveinek begyűjtésében. Több mint 1000 ív landolt csak a postaládájában, és a Momentum Mozgalom csapatával közösen ennek a többszörösét gyűjtötték a Vas megyei helyszíneken. Ha valakinél még van ív, köszönettel várjuk továbbra is, az országos összegyűjtést is megkezdtük!"

Bana Tibor, Hadházy Ákos
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet