Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bana Tibornak bekötötték a fejét

Megnősült Vas megye egyetlen nem kormánypárti országgyűlési képviselője.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bana Tibor Facebook oldalán jött szembe velünk egy fénykép, illetve a fényképen a képviselő és immár felesége – Kiss Diána – szűkszavúan azt tudatva, hogy ők szombattól egy pár. Épp előtte tettük közzé a hírt, hogy a járvány miatt a menyasszonyt sem ildomos csókolgatni, gondoljuk azonban, az ifjú férjnek megengedi ezt a szigorú Operatív Törzs. Bana Tibor gondban lesz, hiszen megkapja családügyi miniszternek Novák Katalint, akit viszont 2022-ben le akar váltani. Nagy dilemma, véljük azonban, a boldogság - amit mi is szívből kívánunk - győzni fog minden miniszterek felett. Egyébként az interjúban, amit a Jobbikból való kilépésekor készítettünk vele , házasságról szó sem esett. Miért is esett volna, nem mi voltunk a menyasszonyok. Így most csak politikamentes nászutat kívánunk az ifjú párnak.

Bana Tibor megnősült
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés