Bankot raboltak Burgenlandban

A rendőrség nagy erőkkel vonult Fraknónádasdra.

A Radio Burgenland helyi krónikájának beszámolója szerint nem sokkal délután 1 óra előtt bankrablás történt Fraknónádasdon, azaz Rohrbach bei Mattersburgban. A rádió információi szerint a rendőrök nagy erőkkel vonultak a helyszínre, több utat lezártak a környéken.

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint egy eddig ismeretlen elkövető kézifegyverrel rabolta ki a Raiffeisen bankot. A rablás során senki nem sérült meg, a gyanúsított elmenekült, őt forró nyomon keresik a rendőrök. Hogy mennyi készpénzt sikerült a rablónak eltulajdonítania, azt egyelőre nem tisztázták.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló