Kirabolták a lukácsházi takarékszövetkezetet

Ma délelőtt nem sokkal 11 óra után érkezett a bejelentés a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra, hogy ismeretlen férfi fegyvernek látszó tárggyal kényszerítette a női alkalmazottat a kasszában lévő pénz átadására.

A Savaria Takarékszövetkezet – Lukácsházi Kirendeltsége közvetlenül a Kőszeg felé vezető 87-es főút mellett található. Ide ment be délelőtt a rabló. Miután megfenyegette a hölgyet a fegyverrel látszó tárggyal, az átadta neki a pénzt, gyalogosan menekült el a helyszínről.

A lukácsházi takarékfiók kirablása
A lukácsházi takarékfiók kirablása
VMRFK / nyugat.hu

Arról egyelőre nincs információ, hogy mekkora összeggel távozott, ám információink szerint az nem lehet több egymillió forintnál.

A rendőrség nagy erőkkel és kutyákkal jelenleg is keresi a rablót. A környékbeli falvakat és a főúton haladó járműveket is átnézik, ellenőrzik.

A biztonsági kamera felvétele

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el fegyveres rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2009.10.30-án 11 óra 17 perkor megjelent a Savaria Takarékszövetkezet lukácsházi fiókjánál és fegyvernek látszó tárggyal az ott dolgozó ügyintézőt a kassza pénztartalmának átadására kényszerítette.

Az elkövető személyleírása: kb. 40-45 éves, 165-170 cm magas, kövér testalkatú, barnás bőrű férfi, kissé deresedő hajjal és borostás arcszőrzettel, körszakáll alappal, fehér baseball sapkában, világoskék farmerkabátban és hasonló színű farmernadrágban.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képen és videón látott személyt jelentkezzen a 94/313-355 üzenetrögzítő-számon, munkaidőben a 94/521-102 telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható107-es segélyhívó számon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló