Baráti összejövetel volt a lakásban, melynek erkélyéről lezuhant és meghalt egy nő

Mint kiderült, "el volt rohadva" a kőkorlát.

Az 53 éves áldozat és a lakás albérlője mindössze néhány órával korábban találkozhatott össze egy szórakozóhelyen, ahonnan az ismerőseikkel kiegészülve együtt távoztak - tudta meg a Blikk , mely a lakás bérlőjét is megkereste a helyszínen.

Kiszakadt egy erkély korlátja a Váci úton, a Nyugatinál
MTI/Mihádák Zoltán

A 28 éves fiatalember könnyes szemmel, megtörten nyitott ajtót, de jól láthatóan még mindig az események hatása alatt állt, így képtelen volt bővebben beszélni a történtekről. Elmondása szerint a kőkorlát el volt rohadva - írja a lap.

A férfi éppen távozó édesanyja ezt azzal egészítette ki, hogy a hölgy az egyik ismerősével volt kint az erkélyen, amikor nekidőlhetett a korlátnak. A társa próbált utánanyúlni, de már nem tudta elkapni. "A gyerekem azonnal lement, próbált segíteni a nőnek. A fiam végig fogta a kezét, amíg meg nem halt" - nyilatkozta a lapnak.

Kiszakadt egy erkély korlátja a Váci úton, a Nyugatinál
MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrség vizsgálja az esetet Kiszakadt egy erkély korlátja, kizuhant és életét vesztette egy nő a fővárosban January 12. 07:07 , de idegenkezűség, tehát bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló