Bayer Zsolt szerint mindenki békemenetet szeretne, márciusban lesz is

A tervek szerint az Isten, a haza és a család szentháromságáért állnak ki.

Március 15-én, a kampányhajrában újra végigvonulhat a fővároson az állami Szerencsejáték Zrt által szponzorált Békemenet, ami tavaly márciusban például elmaradt.

„Mindenki Békemenetet szeretne, és én is azt gondolom, hogy szükség van rá” - nyilatkozta Bayer Zsolt, a menet egyik arca a Hír TV-nek - írja a 444.

"Ez a mi politikai közösségünk legnagyobb, legerősebb erődemonstrációja, ami egész egyszerűen megkerülhetetlen. Pont most van itt az ideje, hogy ezt újra megtegyük” – indokolta a vonulást Bayer. A tervek szerint az Isten, a haza és a család szentháromságáért állnak ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek