Beállt a fagyispult mögé Novák Katalin

Új szerepben a köztársasági elnök.

Ma délután jelent meg Novák Katalin Facebook-oldalán az alábbi kép, mely sokak számára némileg meglepő lehet:

Novák Katalin / Facebook

Mint a bejegyzésből kiderül, a köztársasági elnök Tiranában megkoszorúzta Géraldine albán királyné, a magyar Apponyi Géraldine szobrát. Az eseményen vele tartott a királyné unokája, Leka herceg és dédunokája, Géraldine hercegnő, valamint Tirana főpolgármestere, Erion Veliaj is. Valamiképpen ehhez a programhoz illeszkedett a fagyimérés aktusa is, amire azért meglehetősen nehéz első pillantásra magyarázatot találni, bár nyilván van.

Mindenesetre Novák Katalin most hivatalos látogatáson jár Albániában, ahol tegnap Bajram Begaj albán köztársasági elnökkel tárgyalt, illetve felszólalt az albán parlament plenáris ülésén is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet