Befejezte a tapsolást a Szombathely Tapsol, de a csoport nem szűnik meg

Úgy tűnik, már nincs igény a tapsolásra. Váltanak.

Korábban mi is beszámoltunk Most már bárhol megjelennek a szombathelyi tapsolók, ahol szükség van rájuk - és nem csak tapsolnak 2020. April 22. 15:35 a Szombathely Tapsol csoport tevékenységéről, amit azóta is figyelemmel követünk, így ma belefutottunk azon bejegyzésükbe, mely a tapsolás befejezéséről számol be.

Mint írják: "Többen kerestettek hogy nem voltunk Élő adásba a Tegnapi napon. Most ez azért is történt mert felfüggesztjük az Élő közvetítéseket. Sajnos már a tapsolás nagyon sok helyen megszünt. Ezért született ez a döntés. De ahol esetleg még van Tapsolás onnan továbbra is nagyon szívesen várjuk a videókat."

Ugyanakkor nem oszlanak fel: "A csoport nem fog megszűnni mert egy nagyon jó közösség jött össze és több mint 1600 taggal rendelkezünk." (...) "Jövő héten hétfőn kikerül majd egy poszt ahova majd ötleteket fogunk várni hogy a csoport milyen néven és milyen célokkal folytatódjon tovább."
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely