Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Befejezte a tapsolást a Szombathely Tapsol, de a csoport nem szűnik meg

Úgy tűnik, már nincs igény a tapsolásra. Váltanak.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Korábban mi is beszámoltunk Most már bárhol megjelennek a szombathelyi tapsolók, ahol szükség van rájuk - és nem csak tapsolnak April 22. 15:35 a Szombathely Tapsol csoport tevékenységéről, amit azóta is figyelemmel követünk, így ma belefutottunk azon bejegyzésükbe , mely a tapsolás befejezéséről számol be.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Mint írják: "Többen kerestettek hogy nem voltunk Élő adásba a Tegnapi napon. Most ez azért is történt mert felfüggesztjük az Élő közvetítéseket. Sajnos már a tapsolás nagyon sok helyen megszünt. Ezért született ez a döntés. De ahol esetleg még van Tapsolás onnan továbbra is nagyon szívesen várjuk a videókat."

Ugyanakkor nem oszlanak fel: "A csoport nem fog megszűnni mert egy nagyon jó közösség jött össze és több mint 1600 taggal rendelkezünk." (...) "Jövő héten hétfőn kikerül majd egy poszt ahova majd ötleteket fogunk várni hogy a csoport milyen néven és milyen célokkal folytatódjon tovább."
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csak Szombathely

Hirdetés