Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Jöjjön be velünk a szombathelyi Fő tér felújított nyilvános vécéjébe!

Csilli-villi fémfelületek mindenütt, 23 millió forintból.

Szombathelyen nincs sok nyilvános vécé, de azok közül is az egyik, a Fő téri már régóta nagyon rossz állapotban volt. Tavaly áprilisban a közgyűlés Megkapta a Haladás a 150 milliót, elveszik a Szombathely nevet a propagandalaptól, leváltották Takátsné Tenki Máriát 2019. April 30. 09:45 meg is szavazta a felújítást, igaz akkor még csak 10 milliót szántak rá.

Nyár elejére el is készültek a tervek, 23 millió forintba kerül a szombathelyi Fő tér nyilvános vécéjének felújítása 2020. June 23. 15:57 s ekkor már közel 23 millióra rúgott a felújítás tervezett költsége, de ezt meg is indokolják.

A talajszint alatti nyilvános vécék már húsz éve nem voltak felújítva, azóta a burkolatok, a gépészeti és villamos berendezések, vezetékek a jelentős igénybevétel miatt teljesen elhasználódtak, és a berendezést is teljesen ki kellett cserélni.

Felújították a fő téri nyilvános WC-t
Ragyogás, csillogás és tisztaság mindenütt
Kiss Tamás

A felújítást a napokban befejezték, elvitték az addig kihelyezett mobil vécéket, a Fő téri népek számára pedig ismét látogatható a föld alatti illemhely.

Vadonatúj fehér burkolat, csillogó, fém berendezés és tisztaság. Kifejezetten nyugatiasra sikerült az összkép, mi pedig ennek kifejezetten örülünk. Mégiscsak kellemesebb így végezni a dolgunkat, mintha balkáni körülmények közt kéne.

Felújították a fő téri nyilvános WC-t
Ezen újszerű ülőke céljára még nem jöttünk rá
Kiss Tamás

A végén a közhasznú információ, az illemhely télen 8-18 óráig tart nyitva.

Felújították a fő téri nyilvános WC-t
A felújított vécéről készült galériánkért kattintson a képre!
Kiss Tamás

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely

Tovább az oldalra