Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Jöjjön be velünk a szombathelyi Fő tér felújított nyilvános vécéjébe!

Csilli-villi fémfelületek mindenütt, 23 millió forintból.

Szombathelyen nincs sok nyilvános vécé, de azok közül is az egyik, a Fő téri már régóta nagyon rossz állapotban volt. Tavaly áprilisban a közgyűlés Megkapta a Haladás a 150 milliót, elveszik a Szombathely nevet a propagandalaptól, leváltották Takátsné Tenki Máriát 2019. April 30. 09:45 meg is szavazta a felújítást, igaz akkor még csak 10 milliót szántak rá.

Nyár elejére el is készültek a tervek, 23 millió forintba kerül a szombathelyi Fő tér nyilvános vécéjének felújítása 2020. June 23. 15:57 s ekkor már közel 23 millióra rúgott a felújítás tervezett költsége, de ezt meg is indokolják.

A talajszint alatti nyilvános vécék már húsz éve nem voltak felújítva, azóta a burkolatok, a gépészeti és villamos berendezések, vezetékek a jelentős igénybevétel miatt teljesen elhasználódtak, és a berendezést is teljesen ki kellett cserélni.

Felújították a fő téri nyilvános WC-t
Ragyogás, csillogás és tisztaság mindenütt
Kiss Tamás

A felújítást a napokban befejezték, elvitték az addig kihelyezett mobil vécéket, a Fő téri népek számára pedig ismét látogatható a föld alatti illemhely.

Vadonatúj fehér burkolat, csillogó, fém berendezés és tisztaság. Kifejezetten nyugatiasra sikerült az összkép, mi pedig ennek kifejezetten örülünk. Mégiscsak kellemesebb így végezni a dolgunkat, mintha balkáni körülmények közt kéne.

Felújították a fő téri nyilvános WC-t
Ezen újszerű ülőke céljára még nem jöttünk rá
Kiss Tamás

A végén a közhasznú információ, az illemhely télen 8-18 óráig tart nyitva.

Felújították a fő téri nyilvános WC-t
A felújított vécéről készült galériánkért kattintson a képre!
Kiss Tamás
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely

Tovább az oldalra