Beindult a szurkolók fantáziája a tegnapi angol-magyar után

Zseniális mémek készültek a jeles alkalomból, mi pedig összegyűjtöttük őket.

Mint ismeretes, tegnap a magyar válogatott történelmi 0-4-es vereséget mért Wolverhamptonban a Nemzetek Ligája sorozat keretében az angolokra. A meccs végeredménye pont akkora tragédia az angoloknak, mint amennyire nagy öröm nekünk, így aztán mindkét oldalon beindult a szurkolók fantáziája.

A mérkőzés után a magyar sajtó futballszenzációról, az angol pedig történelmi vereségről ír. Az eredmény miatt a magyarokból az öröm, az angolokból inkább a keserűség szól, a közösségi oldalakat pedig remek alkotások árasztották el az utóbbi órákban, mi pedig összegyűjtöttük ezeket.

Az idegenbeli győzelem után a magyar válogatott előkelő helyen áll a halálcsoportnak is hívott csoportban (melyben rajtunk kívül Anglia, Németország és Olaszország küzd a csoportelsőségért). Az első visszavágó után Magyarország áll az első helyen, utánunk a németek, majd az olaszok, végül pedig az angolok állnak. A válogatott legközelebb szeptember elején folytatja menetelését a Nemzetek Ligájában, akkor a németekkel, illetve az olaszokkal találkozunk majd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport