Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Bekapcsolva felejtette a kiscicás filtert az ügyvéd egy online bírósági tárgyaláson

Kínok közt vallotta be a bírónak, hogy nem tudja, hogyan kell kikapcsolni, majd mindenkit biztosított afelől, hogy ő nem egy macska.

Történelmi pillanatoknak lehettek tanúi a texasi 394. kerületi bíróság azon tárgyalásának résztvevői, amin egy keserves hangú kiscica volt az ügyvéd.

A New York Times fedezte fel a tárgyalás képanyagát, melyben Rod Ponton ügyvéd képtelen volt kikapcsolni a macskás filtert a Zoomon, ez pedig egy olyan videóhoz vezetett, ami egy perc sincs, de benne van az egész posztmodern filmművészet összes komédiája és tragédiája.

Kétszer.

Képtelenség eldönteni, hogy az ügyvéd keserves segélykiáltásai vagy a többi résztvevő hivatali faarca mögül kikacsintó néma hahotázás-e a viccesebb, esetleg az, mikor minden reményét elvesztve Mr. Ponton (helyett egy rémült kiscica) kijelenti, hogy készen áll a folytatásra. Valószínűleg ez mindez együtt kellett a tökéletes műhöz.

A videó csúcspontja kétségkívül az a rész, mikor tehetetlenségét elfogadva az ügyvéd végül kijelenti:

"Itt vagyok élőben, de nem vagyok macska."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Humor

Tovább az oldalra