Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Bekapcsolva felejtette a kiscicás filtert az ügyvéd egy online bírósági tárgyaláson

Kínok közt vallotta be a bírónak, hogy nem tudja, hogyan kell kikapcsolni, majd mindenkit biztosított afelől, hogy ő nem egy macska.

Történelmi pillanatoknak lehettek tanúi a texasi 394. kerületi bíróság azon tárgyalásának résztvevői, amin egy keserves hangú kiscica volt az ügyvéd.

A New York Times fedezte fel a tárgyalás képanyagát, melyben Rod Ponton ügyvéd képtelen volt kikapcsolni a macskás filtert a Zoomon, ez pedig egy olyan videóhoz vezetett, ami egy perc sincs, de benne van az egész posztmodern filmművészet összes komédiája és tragédiája.

Kétszer.

Képtelenség eldönteni, hogy az ügyvéd keserves segélykiáltásai vagy a többi résztvevő hivatali faarca mögül kikacsintó néma hahotázás-e a viccesebb, esetleg az, mikor minden reményét elvesztve Mr. Ponton (helyett egy rémült kiscica) kijelenti, hogy készen áll a folytatásra. Valószínűleg ez mindez együtt kellett a tökéletes műhöz.

A videó csúcspontja kétségkívül az a rész, mikor tehetetlenségét elfogadva az ügyvéd végül kijelenti:

"Itt vagyok élőben, de nem vagyok macska."

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Humor

Tovább az oldalra