Eddig: 352 020 / 3 000 000 Ft, 20 támogató. Még12nap.
Légy része az igazságnak!

A Fidesz-irodából szervezik a békemenetes buszokat

„Persze, indul busz Szombathelyről, nálunk lehet feliratkozni. És igen, ingyenes.”

Március 29-én megint vonul a Békemenet, amely teljesen független a Fidesztől és a kormánytól, civil kezdeményezés, és adományokból tartja fenn magát. Legalábbis szerintük, és a Fidesz szerint. Az is teljesen véletlen lehet, hogy ugyanazon a napon indul megint a menet, mint amikor a Fidesz választási nagygyűlést tart, és a vonulók épp a nagygyűlés elejére érnek a helyszínre.

Hírek, vélemények, tudás.
Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Mindezek után az is teljesen véletlen lehet, hogy a Szombathelyről a békemenetre induló buszokra a Fidesz-irodában is szervezik a jelentkezőket. Ezt tanúsítja két hangfelvétel, amiket egy névtelenségbe burkolózó olvasónktól kaptunk. A könnyebb érthetőség kedvéért le is írtuk az elhangzottakat.

Az első beszélgetés

Halló, jó napot kívánok, én ……né vagyok és érdeklődni szeretnék, hogy a március 29-i békemenetre el tudok-e jutni az Önök segítségével?

Szombathelyről?

Igen.

Természetesen, hát indulni fog busz Szombathelyről.

Oh, de jó!

Szombathelyről szombaton, úgyhogy annyi kell, hogy fel kell iratkozni, név és telefonszám, és minden további nélkül.., még folyamatban van, úgyhogy még bőven lehet jelentkezni.

És akkor Önöknél az irodában kell feliratkozni, mert többen mennénk?

Igen, most nem tudom akkor, hogy ismerjük-e egymást, vagy?

Nem, nem hiszem, mert vidékről jönnénk be Szombathelyre és innen mennénk tovább, úgyhogy idáig meg tudnánk oldani az utat, de tovább nem tudnánk megoldani.

Persze. Szombathelyről fognak indulni valószínűleg, most még nem tudom a helyszíneket pontosan, a kolléganőm rendezi, de akkor én ezt továbbítom és a kolléganőm fel fogja hívni, hogy mikor lesz az indulás, jó?

Akkor tehát nem is tudja, hogy mikor lesz és mikor jövünk haza? És mennyibe kerül akkor, ebben sem tud segíteni még?

Ingyenes.

Ingyenes, áh de jó, köszönjük. És akkor, hogy mikor jövünk haza, azt se tetszik tudni, mert tovább kell mennünk Szombathelyről?

Azt a kolléganőm tudja megmondani, jó?

Jó, akkor még beszélek a…

Akkor egyedül vagy többen mennének-e?

Jó, akkor én megbeszélem, a … hogyan, mint lennénk, és akkor, ha holnap telefonálok, vagy a későbbi órák is érdeklődhetek?

Hát azért ma szerintem szóljanak…

A második beszélgetés

Halló, Fidesz iroda? Jó napot kívánok!

Igen, üdvözlöm.

Nem tudom, az előbb önnel beszéltem-e, vagy a kolléganőjével.

Velem. A békemenettel kapcsolatban?

Igen, a busszal, a március 29-ivel kapcsolatban. Érdeklődnék, hogy sikerült-e. Mert az az igazság, hogy fontos lenne, mikor indul a busz, mert vidékiek vagyunk, és…

Fél kilenckor.

És mikor érkeznénk haza?

Három órakor lesz a nagygyűlés, szerintem tíz óránál előbb biztos nem.

...

És honnan indul a busz? Abban tudna segíteni?

Várjon egy pillanatig, visszahívom önt, jó? Megkérdezem pontosan a kolléganőmet, ne kelljen még egyszer ezért telefonálnia…

Néhány nappal ezelőtt írtunk már Ennyi pénzt vertek el a pártok eddig a kampányra 2014. March 17. 15:33 arról, hogy mekkora pénzeket költöttek el a pártok eddig a kampányra. A kepmutatas.hu grafikonján szereplő adatok szerint a Fidesz önmagában is sokkal többet költött a kampányra, mint bármelyik másik tömörülés. De hozzátették a kormány és a CÖF költéseit is, így háromszor akkora összeg jött ki, mint a második helyre szorult baloldali szövetség.

Eddig ennyi pénzt költöttek a pártok a kampányra
kepmutatas.hu

A CÖF eddig 568 milliót költött kampányhirdetésekre, persze, tudjuk, ezek a százmilliók adományokból jöttek össze. És természetesen véletlen, hogy a Fidesz-irodából szervezik a békemenetes buszokat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra