Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A Jézuska nagy ajándékot hoz Szombathelynek!

Megkapjuk a Berzsenyi teret. Itt az avatás dátuma.

Márciusban álltak Megint nekiláttak a Berzsenyi tér feltúrásának 2017. March 17. 12:46 neki a szombathelyi Berzsenyi térnek. 900 millió forinttal töltötték csőre a projektet, hogy szép zöld teret, akarom írni, szép térköves teret adhassanak át a köznek. A parkolókat is megszüntették itt, csakhogy minél több zöld felületet, izé térkövet fektethessenek le a burkolók.

A tervek szerint így néz ki az átépített tér
szombathely.hu

Éppen, hogy elkezdődött az építkezés a Kőszegi és a Széchenyi utcában autózóknak máris új forgalmi renddel kellett szembenézniük Közlekedési káosz alakult ki Szombathelyen a Kőszegi utcában, mert az autósok nem ismerik a KRESZt 2017. March 20. 16:56 . Mondjuk az még mindig sokaknak nem megy, hogy értelmezze az ideiglenesen kihelyezett forgalmi táblákat, ám ennek is vége lesz hamarosan, hiszen már csak párat kell aludni, és máris átadják a teret.

Egészen pontosan

december 22-én

vágják majd a szalagot a város első emberei.

A szökőkutat már korábban beüzemelték, a hideg miatt most tuti nem kapcsolják be
BZ

Szinte már halljuk is az avatóbeszédek részleteit:

 • Jól viselkedünk, így ezt a csudás teret kaptuk a Jézuskától.
 • Ez a tér az egészségmegőrzést szolgálja, hiszen egy téren lehet üldögélni, az üldögélés pedig pihenteti a szervezetet, tehát hosszítja az üldögélő életét, megőrzi egészségét.
 • Ez a tér szinte csekélység, ha azt nézzük, hogy a kórházra az elmúlt hetes évben, 20 milliárdot költöttünk.
 • Mindenkinek boldog karácsonyt!
 • Szalagvágás, pózolás, kézfogás.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Közélet

  Tovább az oldalra