Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Beújított a Haladás; új stadion mellé új honlap is dukál

Mostantól egy helyen találhatók a Haladás, a VSE és a sportkomplexum hírei. Már csak az a kérdés, hogy az oldal milyen gyakran fog frissülni.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ma délelőtt leplezték le a Haladas.hu-t, a Haladás vadonatúj honlapját. A csapat weboldala eddig a Vaol.huhoz tartozott, de úgy döntöttek, hogy megérdemel egy teljesen különálló webszájtot. Mostantól egy helyen találhatóak a Haladásról, a VSE-ről és az új stadionról szóló hírek.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Puskás Tivadar elmondta, hogy már régóta dolgoztak a megújult oldalon. A szurkolóknak is régóta fájt a foguk egy letisztult dizájnra, így jött a közös weboldal ötlete. Azért is szükséges volt már az újítás, mert három év múlva 100 éves a Haladás, éppen ideje volt az új stadion megépítésének és a honlap modernizálásának. Abban reménykednek, hogy az új oldalt nem csak Szombathelyről, hanem az ország többi részéről is aktívan látogatják majd.

Megújult a Haladás honlapja - sajtótájékoztató
Puskás tivadar jelentette be, hogy már él az oldal
Vágvölgyi Bálint

Hallottunk tőle egy kis csapattörténelmet is: 1919 előtt a futballpálya területén lóvásártér volt, majd a késő tízes években alakították ki a futballpályát. A stadiont, amit mindenki szeretett, a hetvenes évek közepén húzták fel - most pedig már nő a földből az új sportkomplexum. Abban reménykedik, hogy 2017 július-augusztusában megtörténik az átadás is.

Azt ígérik, hogy a VSE aloldala szinte naponta fog frissülni hírekkel, és már most megtalálhatóak ott a szakosztályok bemutatásai és az első cikkek is kikerültek. A negyedévente megjelenő kiadványuk ezentúl online is elérhető lesz, aminek legjobban a távoli rajongók örülhetnek. Tóth Miklós, a Haladás Labdarúgó Kft. ügyvezetője beszélt olyan rajongóval is, aki Kanadában él, és eddig nem jutott hozzá a kiadványukhoz, viszont az új weboldalon már akár ehhez is kaphat segítséget.

Megújult a Haladás honlapja
Jelenleg így néz ki az oldal - A képre kattintva galéria nyílik
haladas.hu

A sportkomplexum oldalán jelenleg a kivitelezésről találhatunk friss infókat és képeket. Az átadás után ezen az oldalon találjuk majd a stadion programjait és jegyeket is lehet majd itt vásárolni. Az építésről folyamatosan készítenek képeket - mire elkészül, egy timelapse rövidfilmet szeretnének ezekből összevágni. A rajongók örülnek az új szájtnak, és abban reménykednek, hogy az oldal valóban gyakran fog frissülni hírekkel, nem fog idővel megcsappanni a lelkesedés.

Az oldal, főleg a kezdőlap egyébként egész pofásra sikeredett. Annak is örülünk, hogy külön szedték a három aloldalt, és nem egy helyre tömörül az összes hír. Amivel viszont még mindig nem vagyunk kibékülve, az a Haladás-webshop oldala. Ezt nem sikerült beintegrálniuk az új megjelenésbe, úgyhogy egy teljesen másik webszájton található. Ráadásul a dizájnja is elég elavultnak hat, nem vette át a Haladas.hu megújult, korszerű kinézetét.

A Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft-től megtudtuk, hogy az oldal felújítása 17,5 millió forintba került. Még 2016 tavaszán, egy közbeszerzési pályázaton nyerték el a szombathelyi labdarúgó stadion és sportcsarnok fejlesztéséhez kapcsolódó marketing feladatok ellátására szánt összeget. Ebből fedezték az új honlap elkészítését, és ebből finanszírozzák továbbra is az üzemeltetést, és a közösségi csatornák tartalmi gondozását.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés