Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Viszlát, Vögele! - A cég lehúzta a rolót Szombathelyen

Szombathely Centerben már üresen ásít az egykori üzlet.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Korábban már beszámoltunk Távozik a Vögele: már augusztusban bezárja szombathelyi üzletét is 2019. July 31. 13:25 arról, hogy bezár a Szombathely Centerben található Vögele áruház. Cikkünkben akkor megemlítettük, hogy nem csak városunkban, hanem az egész országban megszünteti augusztus végéig üzleteit a Charles Vögele Hungaria Kereskedelmi Kft.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A háttérben a svájci anyavállalat, a Sempione Fashion ellen indított csődeljárás áll. A Vögele 2010 óta egyáltalán nem nyereséges, ennek az oka az erős svájci frank, és több üzleti döntés, amik balul sültek el.

Varga Mátyás

Pénteken délelőtt megnéztük, mi a helyzet a Szombathely Centerben levő szombathelyi üzlettel.

Teljesen üres az egykori ruhabolt
Varga Mátyás

Nos, mint kiderült - én minden bizonnyal ezzel már több olvasónk szembesült -, a ruhabolt már le is húzta a rolókat.

A korábbi állapotokhoz képest szokatlan látványt nyújt az egykori Vögele, amely meglehetősen népszerű volt a városban. Most csak próbababákat, pár ruhaakasztót, egy asztalt és egy kukát láttunk az üveg mögött. A bejáraton egy papíron tájékoztat minket, hogy mikor zárt be az üzlet.

A bejáratnál lévő papír
Varga Mátyás

Azt is megemlíti a felirat, hogy hol találjuk a legközelebbi boltjukat (ami fura, mert elvileg a cég a közeljövőben kivonul az egész országból), valamint megköszönik a vásárlóknak, hogy korábban őket választották.

Azt egyelőre nem tudni, ki költözik a megüresedett szombathelyi üzletbe.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gazdaság

Hirdetés