Biciklis „fűellenőrzést” tartott Szombathely polgármestere

"Soha ennyi ember és gép nem dolgozott egyszerre, mint idén, de a folyamatos eső lassítja a munkát."

Nemény András, Szombathely polgármestere Facebook-oldalán írja, hogy "Reggel körbetekertem a várost, hogy lássam, hogyan is állunk két esőzés között. A Szompark munkatársai kihasználva az esőszünetet szombaton is nyírták a füvet. Soha ennyi ember és gép nem dolgozott egyszerre, mint idén, de a folyamatos eső lassítja a munkát, egyszerre nem lehet mindenhová odaérni. Holnap újabb nagy eső lesz, tesszük, amit csak lehet, türelmet kérek mindenkitől. Meg még azt, hogy a rossz idő ellenére se veszítsük el a jókedvünket."

Fűellenőrzés
Facebook

Derék, és nem veszítjük. Azonban, ha ezt a biciklikormányos képet elnézzük, megdőlni látszik a régi igazság, miszerint "a gazda szeme hizlalja a jószágot". Itt épp az ellenkezőjére volna szükség, a gazda szemének nyírnia kellene, de az nem megy. Ezért maradnak a gépek, de azzal is tisztában vagyunk, hogy így is lesznek elégedetlenek, akik előtt épp nagy a fű. Mindenkinél éppen csak ott nagy. Ilyen ez a lélektan. De fogadják meg ők is a tanácsot, és ne veszítsék el a jókedvüket. Tényleg.

Fűellenőrzés
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű