Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Színes űrállomássá alakították a kétfarkúak a szombathelyi biciklis aluljárót

Nemrég még a rendőrök akarták megállítani őket. Sok fotóval mutatjuk, milyen lett.

Végre elkészült a Thököly utca alatt átvezető bicilis aluljáró falán még a nyár elején elkezdett festés - írtuk tegnap délután Végre elhozták a naplementét a szombathelyi biciklis aluljáróba a kétfarkúak 2019. December 05. 16:30 .

Ma délelőtt aztán készítettünk sok fotót, és jelentjük, hogy magával ragadó a látvány.

Thököly aluljáró kifestve
Mészáros D. Zsolt

Pedig nem ment olyan egyszerűen a dolog. A szürke és igénytelen kinézetű aluljáró egyik falának még júniusban álltak neki Kifestették a kétfarkúak az egyik szombathelyi biciklis aluljárót 2019. June 23. 15:25 a Kétfarkú Kutyapárt passzivistái, 10-12 ember dolgozott rajta bő fél napot. Az új festés közepén egy ismeretlen művész városkép logója van, a művész felajánlotta nekik, hogy nyugodtan használják.

Thököly aluljáró kifestve
Mészáros D. Zsolt

Szeptemberben folytatni akarták Végre elhozták a naplementét a szombathelyi biciklis aluljáróba a kétfarkúak 2019. December 05. 16:30 , de munka közben megjelent a rendőrség és felszólította a őket, hogy hagyják abba, különben beviszik őket. Végül némi verbális harc után a rendőrök és a passzivisták is távoztak.

Thököly aluljáró kifestve
Mészáros D. Zsolt

Most viszont elkészült, igaz, még nem teljesen, a kontúrozás hátra van, ha az is elkészül, jobban ki lehet venni a Savaria feliratot. De már most is látszik, hogy teljesen új hangulatot ad az aluljárónak, a lépcsőről nézve olyan, mint egy űrállomás díszlete valami sci-fiben.

Thököly aluljáró kifestve
Mészáros D. Zsolt

Megtudtuk, hogy a első munkát látva két szombathelyi graffitiművész, Mizter Criztopher és VIZIO felajánlotta a segítségét, és dolgoztak is a művön. Két héten át készült, sokszor éjszaka, napi 2-3 órában.

Thököly aluljáró kifestve
Mészáros D. Zsolt

Képeink mutatják, hogy milyen lett. A képekre kattintva galéria nyílik.

Thököly aluljáró kifestve
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely

Tovább az oldalra