„Itt vagyok én, a Feri! Ki a NER koporsójába, a szeget beleveri!”

Rappeli Bödőcs Tibor Gyurcsány Ferencként.

Ezúttal Gyurcsány Ferenc bőrébe bújt Bödőcs Tibor, hogy kiparodizálja a politikust és a Vers mindenkinek című tévéműsort. A humorista először szavalni kezd egy elég sajátos, szürreális verset, ami aztán rappelésbe csap át.

„Vlagyimir Vlagyimirovics legjobb magyar tanítványa épp tanárokat rúgat ki szolgáival, rendkívül bátran, mindeközben kedvenc ellenzékije: az örök Feri” – harangozta be új videóját a Facebookon Bödőcs.

A vers a „Very beleveri” címet viseli és nyilván nem maradhat ki belőle a NER, a DK és felesége, Dobrev Klára sem, de szerepel benne Kálmán Olga, aki „twörkölve odabasz” , meg a „nácikiller” Vadai Ágnes, és a „puncimágnes Vágó Pista” neve is, na meg az ellenzéki összefogás is, ami „remek hecc volt.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet