Bödőcs: „Vlagyimir előre megy, nem hátra, a k*rva anyját”

A népszerű humorista egy 10 perces YouTube-videóval reagál az ukrán háborúra és a vasárnapi választásokra.

Ez a kampány kicsit máshogy alakul, mint ahogy tervezve volt. Mert hát Vlagyimir előre megy, nem hátra, a k*rva anyját – ezzel a mondattal kezdődik Bödőcs Tibor videója, amelyet a március 25-i budapesti fellépésén rögzítettek.

70 éves a baromarcú, hát miért nem fojtogatja otthon az unokáit a baromarcú a dácsájában – jön a szintén kemény folytatás.

De mi tudjuk, hogy a béke népe vagyunk. Előtte való nap még Napóleon és harc, harc, harc, ágyú, harc, most viszont a háború csúnya bumm-bumm, nem szabad, és egyből John Lennonok lettünk.

A népszerű humorista műsorában mindenki megkapja a magáét, Győzike, aki szellemileg lógott ki a Békemenet első sorából, Gyurcsány Ferenc, aki nehéz poggyásza a magyar demokráciának, Márki-Zay Péter, aki nem győz bocsánatot kérni a kijelentései miatt. És még mások is.

A felvételhez sokat hozzátesz, hogy Bödőcs Tibor néhány mozdulattal meg is idézi a kifigurázott személyeket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Humor