Bodorkós-Horváth Kata 20 km-en is világbajnok

Ez a második aranya a szombathelyi versenyzőnek egy ezüst után a veteránok atlétikai vb-jén.

Az atléták Tamperében zajló veterán világbajnokságán (World Masters), a W50-es korcsoportban a dobogó legfelső fokára állhatott a Szombathelyi Dobó SE gyaloglója. Szerdán Bodorkós-Horváth Kata rajt-cél győzelmével újra ámulatba ejtette a nemzetközi tábort.

Bodorkós-Horváth Kata
Facebook

Zuhoghatott az eső, fújhatott a szél, Kata mégis rendületlen tempóban gyalogolt és 1 óra 54 perc 53 másodperces remek időeredménnyel az első helyen ért célba. Kata eddig is remekül szerepelt, hiszen 10 km-en már világbajnok lett, 5 km-en pedig ezüstérmet szerzett – írja róla a Hungary Sport Facebook-oldala .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport