Bodorkós Horváth Katának megvan a harmadik EB aranyérme

Bodorkós Horváth Kata a legeredményesebb szenior atlétaként zárta a pescarai Európa-bajnokságot.

Három aranyérmet Bodorkós Horváth Kata már kétszeres aranyérmes a Senior Atlétikai Európa Bajnokságon 2023. September 27. 10:55 szerzett gyaloglásban! 5000 méteren, 10 és 20 km-en. Elmondta, hogy amiért jött, azt haza is vitte! 3 arany 3 unoka!

"Az 5000 m ritka könnyen ment, de ott valóban maradt bennem hiányérzet az időm miatt. Nagyon pörögtek lábaim , de sajnos a szigorú bíráskodás következtében lassítani kellett. A 10 km verseny közben már nem voltam olyan pörgős, de minden rendben volt. Ott inkább a verseny előtt volt esemény, nagyon izgultam, remegtem, ilyen még nem történt velem soha! A 20 km- előtt kaptam egy üzenetet egy rég látott jó baráttól. Az az üzenet vitt végig, amíg jól ment addig húzott, mikor elfáradtak lábaim akkor hajtott" - nyilatkozta a Senior Atléták Facebook-oldalnak.

Bodorkós Horváth Kata - Eb, dobogó
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport